Sist oppdatert 17.06.2018

Personvernerklæring for TK BIL AS

Personvernerklæring for TK BIL AS

Denne Personvernerklæringen gjelder for TK BIL AS som er den behandlingsansvarlige og som kan innhente og bruke de personopplysninger som angis nedenfor i pkt. 2.

  • Hvilke personopplysninger blir behandlet?

TK BIL AS behandler følgende informasjon for å oppfylle formålet med behandling av personopplysningene: Navn, kontaktinformasjon, kjøps-/salgsbetingelser, kjøpsstatistikk, informasjon om produkter og tjenester som er solgt eller kjøpt, inngåtte avtaler, eierforhold rundt eiendom, teknisk informasjon om produkter som har blitt solgt av TK BIL AS eller annet for overholdelse av inngåtte avtaler med deg. Personopplysninger kan også finnes i notater eller løpende tekst som ikke er strukturerte eller søkbare i TK BIL AS dataregistre.

TK BIL AS er behandlingsansvarlig for personopplysningene og lagrer og behandler personopplysninger i henhold til personopplysningsloven med forskrifter.

  • Hvorfor innhenter vi opplysninger?

Dine personopplysninger og den innsamlede informasjonen vil bli benyttet av TK BIL AS til oppfyllelse av dine avtaler med TK BIL AS eller samarbeidspartnere, administrasjon av garantisaker, gjennomføring av markedsføring, utstedelse av kundetilbud samt fullføring av lovpålagte forpliktelser.

  • Underleverandører (databehandlere)

TK BIL AS benytter underleverandører for å gjennomføre tjenesten, herunder til å drifte kommunikasjonsverktøy. Vi kan også engasjere samarbeidspartnere for å utføre analyser og spørreundersøkelser. Dette gjør det mulig å tilby deg som kunde bedre betingelser og tjenester.

TK BIL AS er ansvarlig for all databehandling utført av underleverandører.

Databehandleren skal etter avtale med oss behandle personopplysningene dine på den måten vi bestemmer. Vi pålegger databehandleren å sørge for en forsvarlig informasjonssikkerhet, herunder at persondata ikke kan overdras til andre.

  • Overføring av personopplysninger til tredjepart

TK BIL AS overfører ikke personopplysninger om kunder til andre.

  • Retten til innsyn og endring av personlig data

Du kan kontakte oss og få vite hvilke personopplysninger som er registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til at vi benytter dine opplysninger til markedsføringsformål (for eksempel utsendelse av SMS og nyhetsbrev).

Kontaktdetaljer til TK BIL AS: post@tkbil.no

  • Avslutte ditt samtykke

Om du ikke ønsker SMS eller nyhetsbrev, respekterer vi selvsagt det.

Våre abonnenter kan enkelt avmelde seg fra vår e-postservice (nyhetsbrev). Dette kan du gjøre gjennom å klikke på avmeldingslinken som finnes i nedre del av alle nyhetsbrev fra TK BIL AS

Om du har spørsmål om våre kommunikasjonskanaler via SMS eller nyhetsbrev, er du velkommen til å sende oss en e-post til post@tkbil.no